SOUND OF SUCCESS

TEAMBUILDING & TEAMSPIRIT

SOUND OF SUCCESS

TEAMBUILDING & TEAMSPIRIT

LOCATIES

Ontdek de betoverende sfeer van Breda en haar omgeving met onze zorgvuldig geselecteerde locaties. Van historische pracht tot eigentijdse elegantie, onze plekken bieden kwaliteit en de hartverwarmende Brabantse gezelligheid die u zoekt. Onze locaties bieden de perfecte setting voor vergaderingen, evenementen en meer.

Popocatepetl (Popo Breda)/Boven Breda

Gesitueerd in een monumentaal pand aan de Schoolstraat in Breda, bevindt zich deze centrumlocatie. Boven Breda beschikt over twee multifunctionele en daglichtrijke zalen, uitstekend geschikt om te vergaderen. De ruimtelijke vergaderruimte en rustgevende omgeving draagt positief bij tot het succes van uw bijeenkomst. Boven is tevens de geschikte locatie wanneer het gaat om workshops, receptie- en feestarrangementen en uitgebreide mogelijkheden voor lunch, borrel en diner.

Arrangement: Bij Boven Breda de workshop/vergadering en beneden bij Popo kunt u genieten van een drie gangen keuzemenu. Zie ons Arrangement.

Doorzicht

Doorzicht ligt in het groene landelijke gebied van Chaam in Noord Brabant. De Inspiratieruimte vormt het hart van Doorzicht. Omdat we deze ruimte flexibel kunnen inrichten, weten we de sfeer bij zowel grote als kleine groepen altijd te behouden. Het interieur is modern en licht, maar geeft u tegelijkertijd het intieme huiskamergevoel. Opsplitsen in kleinere groepen of lunchen en dineren in een andere ruimte? Doorzicht biedt diverse breakout-mogelijkheden.

Herberg ‘t Pannehûske

Herberg ‘t Pannehûske is al sinds 1891 een begrip in de regio, met een antieke inrichting uit grootmoeders tijd, gelegen aan de magische poort van Achtmaal naar Zundert en andere exotische werelddelen… Er wordt gefluisterd dat als je eenmaal ‘t Pannehûske bent binnengestapt, je ogen, oren en smaak telkens weer worden verrast door een overweldigende reis terug in de tijd… Een lang vervlogen tijd die we alleen nog kennen van de sprookjes van oma en de sterke verhalen van opa…

Boerke Verschuren

Omstreeks 1660 werd het pand in Breda verbouwd en in twee delen gesplitst. Het hoekpand werd na 1670 gebruikt als herberg of uitspanning zoals dat in vorige eeuwen werd genoemd. De boeren kwamen er met hun paard en wagen en de eiervrouwtjes met hun korven vol eieren. Maar ook de mensen uit het dorp waren er vaak te vinden. Gewoon voor de gezelligheid, het drinken van een glas bier of om het laatste nieuws te horen. ‘Café de Vrachtwagen’ was een echt volkscafé, voor alle rangen en standen.

Logo_500x500 tr wit

BEDANKT VOOR UW BERICHT!

WIJ NEMEN ZSM CONTACT MET U OP