SOUND OF SUCCESS

TEAMBUILDING & TEAMSPIRIT

SOUND OF SUCCESS

TEAMBUILDING & TEAMSPIRIT

OVER MIJ

Ik ben Marco Boeren geboren in Breda. Ik ben al ruim 20 jaar actief met het geven van workshops, lessen en coaching. Voordat ik zelfstandige werd was ik werkzaam in de wereld van communicatie en verzorgde ik trainingen voor medewerkers van diverse bedrijven. Daarnaast was ik werkzaam als re-integratie coach en maakte ik muzikale lesprogramma’s voor basisscholen. Ik heb diverse trainingen gevolgd waaronder  NLP (neurolinguïstisch programmeren). Deze technieken pas ik toe in mijn workshops.

Ik ben een teambuildingsexpert met bijna 20 jaar ervaring in het gebruik van muziek als krachtig instrument voor groepsdynamiek. Mijn passie voor Djembé, Percussie, Streetbeats, Haka en Mondharmonica heeft mij gemaakt tot een expert in het stimuleren van samenwerking en communicatie binnen teams.

Met een diepgaande kennis van verschillende muzikale disciplines en gecertificeerde NLP-vaardigheden, breng ik een unieke benadering naar teamontwikkeling. Ik help teams niet alleen om ritmische vaardigheden te ontwikkelen, maar gebruik ook communicatie om de dynamiek en cohesie binnen teams te verbeteren.

Ik ben gepassioneerd over het zien van positieve veranderingen binnen teams en organisaties. Ik lever op maat gemaakte muzikale teambuildingsessies die niet alleen inspirerend zijn, maar ook tastbare resultaten opleveren in termen van betere samenwerking en leiderschap. Met muziek als mijn taal en NLP als mijn gereedschap, leid ik teams naar succes en harmonie.

Ik neem je met veel energie en passie mee in mijn wereld van muziek, beweging, plezier en ontspanning!

Mijn expertise

  • Djembé en Percussie: Met een rijke kennis van West-Afrikaanse ritmes en percussietechnieken, leer ik teams hoe ze harmonieus samen kunnen spelen en tegelijkertijd leiderschap en samenwerking kunnen bevorderen.

  • Streetbeats: Ik maak gebruik van emmers, drumsticks en kleurrijke boomwhackers om deelnemers een levendige muzikale ervaring te bieden die teambuilding en creativiteit stimuleert.

  • Haka: Ik deel de diepgaande betekenis en geschiedenis van de Haka en help teams om deze indrukwekkende Māori-dans te leren en uit te voeren als een krachtige teamoefening.

  • Mondharmonica: Met dit veelzijdige instrument stimuleer ik deelnemers om hun muzikale horizon te verbreden en individuele groei te bevorderen.

Logo_500x500 tr wit

BEDANKT VOOR UW BERICHT!

WIJ NEMEN ZSM CONTACT MET U OP